klant

Stad Roeselare

sector

openbare besturen

deel deze case

Hou het mooi straat

samen voor de properste Ardooisesteenweg

Een propere wereld. Daar dromen we allemaal van, toch? De bewoners van de Ardooisesteenweg in Roeselare wilden het bewustzijn over een nette omgeving opfrissen met een motiverende campagne. Helemaal onze cup of tea!

hou het mooi

Hoe pakten we het aan? We doopten de straat om tot de Hou het mooi-straat. En daar hoorden natuurlijk toeters en bellen bij, of in dit geval posters en flyers voor alle bewoners, stoepstickers, banners, bierviltjes voor de horecazaken, een gepimpte vuilnisbak én een bijzondere afvalbak voor sigarettenpeuken. Waarom bijzonder? Afhankelijk van het aantal jaar dat iemand rookte, moest die persoon de peuk links of rechts gooien. Er viel ook wat te rapen: op de flyers vonden de kids een kleurplaat waarmee ze een proper prijsje konden winnen. Met ludieke lijnen als “Bedankt om onze straat niet te verpeuken zetten we de boodschap extra kracht bij.

frisse campagnevideo

Benieuwd naar de transformatie van de straat? We shootten een kleurrijke video waarin een ambitieus meisje het goede voorbeeld toont om de buurt altijd net en proper te houden. Opgeruimd staat netjes!

get creativeinventiveambitiouscolourfulhappystarted
with us

wij zijn open

ma - do08u30 - 17u30
vr08u30 - 17u00
za - zoinspiratie tanken

schrijf je in op onze stoefbrief

2023 studio arsène