klant

Hexagon

sector

vastgoed

deel deze case

Bazuin

bedrijvenpark

Bazuin, da's een nieuw bedrijvenpark waar wonen en werken hand in hand gaan. Bij een mooi project hoort natuurlijk een mooie branding.

duurzame branding voor Bazuin

Duurzaam wonen en werken op één locatie? Dat kan in het nieuwe bedrijvenpark Bazuin, een project van bedrijfsvastgoedontwikkelaar Hexagon. De verlaten fabriekssite langs de Brugsesteenweg in Roeselare wordt herontwikkeld tot een duurzame KMO-zone. Bij het bedrijvenpark komt er een wijk voor 100 gezinswoningen, waardoor wonen en werken hand in hand gaan.

waarom Bazuin?

De nieuwe straat in het industriegebied werd Nelekouter gedoopt. 'Nele' betekent 'de gehoornde' en een andere naam voor een hoorn is 'Bazuin'. Zo bedacht ons creatieve brein de naam voor dit project.

branding van a tot z

 
Nadat we de nieuwe naam bedachten, hebben we de volledige huisstijl voor Bazuin uitgerold. We zorgden voor een eigentijds logo en maakten aantrekkelijke designs voor folders, flyers, containers en wagens van Bazuin. Een nieuw project vraagt natuurlijk een nieuwe website, die werd ook gemaakt door yours truly. En toen Hexagon genomineerd werd voor bedrijf van het jaar, creëerden we er een leuke social post over.

bazuin het rond

Om het project bekend te maken, hebben we vier ludieke video's gemaakt met een komisch duo uit Roeselare. De video's zijn gelanceerd op de nieuwjaarsreceptie van Roeselare en verspreid via online campagnes. Drie ervan vertelden het verhaal van Bazuin, de vierde was een overkoepelende om kennis te maken met het bedrijf Hexagon.

Meer zien van ons werk voor Bazuin? Check hier de video's.

get creativeinventiveambitiouscolourfulhappystarted
with us

wij zijn open

ma - do08u30 - 17u30
vr08u30 - 17u00
za - zoinspiratie tanken

schrijf je in op onze stoefbrief

2023 studio arsène