klant

3 architecten

sector

facility

deel deze case

Sint Jozefskerk

zorgzame heroriëntering

De sintjozefskerk in Roeselare krijgt opnieuw de functie als ontmoetingsplaats voor de lokale gemeenschap. Een uniek verhaal waaraan Studio Arsène hielp schrijven d.m.v. een stijlvol logo & huisstijl en responsieve website aangevuld met fotografie van eigen bodem.

De sintjozefskerk wordt een serene plek om samen te komen en te genieten in een uniek kader. De ontwijde kerk huisvest niet alleen het architectenbureau 3Architecten, maar biedt ook ruimte voor publieke events. Een uniek verhaal waaraan Studio Arsène hielp schrijven d.m.v. een stijlvol logo & huisstijl en responsieve website aangevuld met fotografie van eigen bodem.

less is more:
logo en huisstijl

Om het verhaal van de evenementenlocatie te vertellen ontwierp ons team een verfijnd logo. In het beeldmerk verwijzen we subtiel naar de vijf ramen die je kan bewonderen wanneer je het imposante gebouw betreedt.

website aangevuld met knappe copy

Yoga of lezingen in een kerk? Veel is mogelijk in de sintjozefskerk. En dat werd dan ook meteen de focus bij de opmaak van de website. 'Mensen moeten makkelijk hun evenementen kunnen boeken, zonder te moeten zoeken'. Dus creëerden we bij elke gelegenheid een sprekende CTA en zo een verfrissende en sfeervolle website.

get creativeinventiveambitiouscolourfulhappystarted
with us

wij zijn open

ma - do08u30 - 17u30
vr08u30 - 17u00
za - zoinspiratie tanken

schrijf je in op onze stoefbrief

2023 studio arsène