klant

Koen Marichal

sector

consultancy

website

casa19.org

deel deze case

Over leiderschap

19 inzichten

Koen Marichal en Jesse Segers brachten in 2022 het boek “Over Leiderschap. 19 inzichten” uit om leiders te inspireren met vernieuwende inzichten voor hun organisaties. Bij de heruitgave wilden de auteurs de oorspronkelijke cover en de bijhorende kaarten een opfrissing geven met sprekende illustraties. En laat dat nu een van onze specialiteiten zijn. ;)

Bij het boek hoort een set van 19 geïllustreerde kaarten die de inzichten uit het boek in beeld brengen. De kaarten worden gebruikt tijdens workshops voor C-levels. De uitdaging voor Studio Arsène? De bestaande cover van het boek en de lay-out van de kaarten een frissere look geven en passende illustraties voorzien.

Onze aanpak? We doken diep in het creatieve proces, werkten enkele concepten uit waartussen de klant kon kiezen en schetsten vervolgens elke kaart zorgvuldig uit. Zo slaagden we erin om complexe ideeën om te zetten in begrijpelijke en aantrekkelijke illustraties. Met de nieuwe lay-out voor de cover van het boek en het kaartspel zorgden we voor een visuele continuïteit

Mission accomplished! 

get creativeinventiveambitiouscolourfulhappystarted
with us

wij zijn open

ma - do08u30 - 17u30
vr08u30 - 17u00
za - zoinspiratie tanken

schrijf je in op onze stoefbrief

2023 studio arsène