klant

Multi Bazar

sector

retail

deel deze case

Multi Bazar

opnieuw thuis in onze winkel

Studio Arsène en Multi Bazar, dat zijn twee handen op één buik. Na een succesvolle eerste samenwerking klopte de winkel opnieuw aan bij ons om beelden voor de najaarscampagnes te shooten. 

the sequel

Begin 2023 fristen we de huisstijl van Multi Bazar op, bedachten we een nieuwe baseline en fotografeerden we de campagnebeelden voor het voorjaar. Een fijne samenwerking die voor herhaling vatbaar was. Letterlijk dan, want de winkelketen schakelde onze hulp opnieuw in om de beelden voor de najaarscampagne vast te leggen.

Wat mag je je daarbij voorstellen? Heuse shoots voor doe-het-zelf, fashion, sint en kerst in herfst- en wintersetting. We maakten de nieuwe campagnebeelden voor Multi Bazar zelf, maar ook voor de Kinderplaneet: de shoots voor sint en fashion gingen door in de Kinderplaneet-winkel, de andere twee bij Multi Bazar.

En er komt nog meer aan, want we zetten onze samenwerking verder in 2024. Stay tuned!

campagnebeelden online en offline 

Waar je de mooie resultaten kon bewonderen? Online op de website en socials en offline in de brochure, op baanaffiches en op het achterraam van lijnbussen. We zorgden ook voor behind the scenes-video's die de klant kon gebruiken op social media. 

ook samenwerken?

Bij Studio Arsène bouwen we aan duurzame relaties met onze klanten. Wil jij ook samenwerken met ons voor creatieve concepten, wervelende copy, aantrekkelijke fotografie en verrassend design? Je weet ons te vinden.

get creativeinventiveambitiouscolourfulhappystarted
with us

wij zijn open

ma - do08u30 - 17u30
vr08u30 - 17u00
za - zoinspiratie tanken

schrijf je in op onze stoefbrief

2023 studio arsène